2010.11.08.
11:14

Írta: EsTeh

A máj főzés titkai

A sertésmájat egy éjszakára áztasd tejbe. Elkészítés előtt akár meg is
sózhatod: puha marad.

Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem \"köpköd\"
sütés közben.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: főzés máj

A bejegyzés trackback címe:

https://napitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr152433121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása