2010.11.09.
06:18

Írta: EsTeh

Zamatos grillezés

Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Ha a
faszénparázsra babérlevelet, rozmaringot vagy más illatos fűszereket
szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.

Szólj hozzá!

Címkék: főzés grill fűszerek

A bejegyzés trackback címe:

https://napitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr702433134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása